QMMS consultancy B.V. is een professionele consultancy organisatie die zich bezig houdt met het opzetten, onderhouden en beheren van managementsystemen in het MKB. In de meeste gevallen gaat het om een ISO 14001 en/of ISO 9001 gebaseerd managementsysteem. QMMS staat voor: Quality Management Methods & Systems en is gespecialiseerd in het beheer en behoud van managementsystemen. QMMS heeft aantoonbare ervaring bij ondernemingen die zich bezig houden met ontwikkelingsactiviteiten, productie, uitbesteding van activiteiten, leveren van (administratieve) diensten, handelsactiviteiten en service en onderhoudsactiviteiten.

Met QMMS biedt parttime kwaliteitsmanagement op maat. Dit houdt in dat U professionele kennis inkoopt die zorg draagt voor continuïteit van uw management systemen en certificatie in stand houdt. Parttime kwaliteitsmanagement betekent dienstverlening per week, maand of kwartaal.

OMMS zorgt voor continuïteit van uw managementsystemen en staat garant voor behoud van uw certificatie.

Heeft u belangstelling om uw managementsystemen te laten onderhouden, beheren en/of op te laten zetten door QMMS, neem vrijblijvend contact op met QMMS.

Kernwaarden van QMMS Consultancy B.V.:

SAMENWERKEN
EENVOUD IS KRACHT
VASTE CONTRACTPRIJZEN
HELDERE AFSPRAKEN